Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

snuffelspeeltjes

Snuffelspeeltjes tvv Dierenasiel Sint-Truiden

Om het asiel financieel te steunen, zijn enkele vrijwilligers gestart met de verkoop van snuffelmatten en snuffelballen. De opbrengst gaat integraal naar operaties, voeding en medicatie voor de dieren. Alle snuffelspeeltjes worden eigenhandig en met heel veel liefde gemaakt.

Snuffelplezier

Honden en katten worden gelukkiger als ze niet alleen fysiek maar ook mentaal uitgedaagd worden. Mentale uitdaging houdt in dat ze hun hersenen en neus gaan gebruiken en dat kan via hersenwerk. Hersenwerken gaat uitstekend met onze snuffelspeeltjes. Je verstopt brokjes of snoepjes in de snuffelmat of snuffelbal en jouw hond of kat gaat deze zoeken. Door het hersenwerk wordt jouw viervoeter mentaal moe, ontspannen en intens gelukkig.  Bovendien gaan jullie samen aan de slag en zal het jullie band versterken. 

Hersenwerk kan ook gebruikt worden om het zelfvertrouwen bij angstige dieren te herstellen of te vergroten. Revaliderende dieren raken hun energie kwijt zonder fysieke belasting. Oudere dieren die geen lange wandelingen meer aankunnen, hebben toch een leuke bezigheid. De snuffelmat kan gebruikt worden als anti-schrokkom of als gewone eetkom. Honden en katten moe(s)ten in de natuur immers ook op zoek gaan naar eten en door hun maaltijd aan te bieden in de snuffelmat zullen ze er langer over doen en een meer voldaan gevoel hebben. De snuffelmat kan dus ook dienen als afleiding als we zelf even gezellig willen tafelen.

Wist je trouwens dat 10 minuten hersenwerk gelijk staat aan een stevige wandeling? Dé ideale bezigheid bij regen of hitte.

Bestellen

De snuffelmatten en -ballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bestellen kan via onze facebookpagina Snuffelspeeltjes tvv Dierenasiel Sint-Truiden.

snfbanner

 

Onze partners

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour