Winnie

Geslacht:

Kattin

Leeftijd:

2021

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240227

Achtergrond

Winnie werd samen met Baloe naar het asiel gebracht omdat hun eigenaar door gezondheidsproblemen niet langer voor hen kon zorgen. Winnie is een goede assistent gebleken bij de MYM-test (meet your match).

Karakter

Winnie is een jonge, zeer actieve kat die graag haar energie kwijt kan. Ze is sociaal en tolerant, maar heeft geen behoefte aan constant contact. Ze houdt van haar onafhankelijkheid en waardeert haar eigen ruimte.

Plaatsing

Winnie heeft eerder met andere katten geleefd, maar in het asiel zoekt ze geen actief contact met hen op. Hierdoor denken we dat ze prima met een andere kat kan samenleven, mits die kat respectvol is en ze voldoende ruimte hebben om zich terug te trekken wanneer ze dat wil. Een rustige en geduldige huisgenoot zou ideaal zijn voor haar.
Aangezien Winnie altijd toegang tot buiten heeft gehad, is het belangrijk dat haar nieuwe thuis een tuin heeft waar ze veilig kan rondlopen en haar omgeving kan verkennen. Dit geeft haar de vrijheid die ze nodig heeft om gelukkig en gezond te blijven.
Winnie kan ook goed met kinderen overweg, wat haar een geschikte keuze maakt voor gezinnen. Hoewel ze geen ervaring heeft met honden, denken we dat ze met een juiste introductie en een hond die gewend is aan katten, goed samen zou kunnen leven.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).