Via

Sexe:

Teef

Ras:

Hollandse Herder

Leeftijd:

Jong

Dossier:

120240150

Achtergrond

Deze knappe meid is Via. Via is een Hollandse herdershond die als vondeling bij ons terecht kwam. Haar geboortedatum wordt geschat op januari 2023. Ze is dus nog een hele jonge meid!

Karakter

Via was eventjes de kluts kwijt bij aankomst. Angstig, onzeker,… Maar al snel ondervond ze onze goede zorgen en nu bloeit ze mooi open. Het is wel duidelijk dat Via niet met zachte hand werd grootgebracht. Ze schrikt snel van plotse bewegingen en van onverwachte aanrakingen. Met haar vaste mensen legt ze nu al te graag contact! Knuffelen is echt wel nieuw in haar leven en ze geniet er volop van! Ze is wel erg slim en leergierig. Basiscue’s worden snel opgepikt en ook wandelen verloopt prima omdat ze graag incheckt voor aandacht en een beloning. Verkeer vormt geen probleem. Ook naar andere honden reageert ze momenteel niet. Ze is ook te vinden voor spelletjes met de bal! We leren ze alvast ruilen. 

Plaatsing

Via zoekt mensen die haar verder de wereld willen laten ontdekken. Actieve mensen die haar wel graag zien en met zachte hand verder opvoeden. Door haar onzekerheid en toch wel schrikachtig kantje, wordt ze niet geplaatst bij kinderen onder de 12 jaar. We vragen kandidaten sowieso een extra bezoekje te brengen bij interesse. 

Bij katten is ze stuurbaar/trainbaar. Ze kan perfect geplaatst worden in een thuis zonder andere hond of waar men al een volwassen reu heeft waar ze bij ons mee kan kennis maken! 

Via is echt een schat van een hond met een klein, zacht hartje! 

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).