Stormy

Geslacht:

Kater

Leeftijd:

2023

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240216

Achtergrond

Stormy werd samen met vier andere katten naar het asiel gebracht.

Karakter

Hij is een erg introverte en onzekere kat, vooral vanwege zijn gebrek aan ervaring met vreemden. Ondanks zijn verlegenheid heeft Stormy de potentie om een aanhankelijke en gezellige kat te worden met de mensen die hij kent, mits hij de tijd en ruimte krijgt die hij nodig heeft om zich veilig te voelen.

Plaatsing

Vanwege zijn onzekerheid en gebrek aan ervaring met vreemden, is het beter voor Stormy om in een rustig gezin te wonen zonder kinderen, of met kinderen ouder dan 10 jaar die begrijpen hoe ze hem met geduld en respect moeten benaderen.
 
Stormy kan goed samenleven met andere sociale en respectvolle katten die zijn ruimte respecteren. Het is onbekend hoe Stormy op honden reageert, dus voorzichtigheid is geboden als er al een hond in het gezin is of als de mogelijkheid bestaat dat hij in de toekomst met honden in contact komt.
 
Stormy heeft altijd binnenshuis geleefd en heeft geen toegang tot een tuin nodig.
 

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).