Sansa

Sexe:

Teef

Ras:

Mechelse herder

Leeftijd:

Volwassen

Dossier:

120240084

Achtergrond

Deze mooie Mechelse herder is Sansa. Sansa is een jong teefje, geboren in augustus 2021. Ze kwam terug bij ons terecht omdat het niet meer klikte met de kat des huizes.

Karakter

Sansa is echt een lieve meid. Ze heeft bij ons een open houding naar mensen. Ze is sociaal en mensgericht. Ze houdt van aandacht, spel en knuffels. Het is echt een toffe mie! Belangrijk: eens ze zich thuis voelt, sluit ze haar sociale kring en kan ze reactief uit de hoek komen. Bezoek wordt dus niet altijd vlot onthaald. Hier moet wel rekening mee gehouden worden. 

Andere honden vindt ze niet fijn, alsook katten.

Ze wandelt goed aan de leiband en zoekt vaak oogcontact voor die leuke beloning! Uiteraard is Sansa ook een slimme hond! Fietsers en auto’s passeert ze ook zonder problemen.

Ze leefde mee in huis. Ze is zindelijk. Alleen blijven zal in een nieuwe thuis natuurlijk weer even wennen zijn en opgebouwd moeten worden. 

Plaatsing

Sansa zoekt een thuis waar ze alle aandacht voor zich heeft. Door haar open karakter kan ze ook met kinderen vanaf 14 jaar geplaatst worden. Dit na een uitgebreide kennismaking in ons asiel. Let wel op haar aandachtspuntje dat bij bezoek van vriendjes, Sansa hier moeite mee kan hebben.

Verder zoekt ze gewoon een fijne thuis waar ze van haar mensen kan genieten. Fysieke uitdaging hoort er uiteraard bij! Wandelingen afgewisseld met spel in een goed afgesloten tuin zijn zeker nodig om haar gelukkig te houden.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).