Ross

Geslacht:

Kater

Leeftijd:

2019

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240090

Achtergrond

Ross werd oorspronkelijk geadopteerd uit het asiel, maar helaas weer op straat gevonden en teruggebracht naar het asiel. Deze ervaringen hebben hun sporen nagelaten, waardoor Ross een kat is die tijd en geduld nodig heeft om zich veilig en geliefd te voelen.

Karakter

Ross is een gevoelige en terughoudende kat die zich langzaam aan nieuwe situaties en mensen aanpast. Door zijn eerdere ervaringen is hij wantrouwend geworden en heeft hij een rustige en stabiele omgeving nodig om zich te kunnen ontspannen en zijn ware zelf te laten zien. Met de juiste zorg en geduld kan hij uitgroeien tot een trouwe en aanhankelijke kat.

Plaatsing

Ross heeft eigenaren nodig die niets van hem verwachten en hem de tijd geven die hij nodig heeft om zich te openen. Een gezin zonder kleine kinderen is ideaal voor hem. Oudere kinderen die de ruimte en tijd respecteren die Ross nodig heeft, kunnen echter wel een goede match zijn. Ross kan samenleven met andere katten. Het is onbekend hoe Ross met honden omgaat.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).