Pluisje

Sexe:

Teef

Ras:

Amerikaanse Staffordshire Terriër

Leeftijd:

Volwassen

Dossier:

120240187

Achtergrond

Deze lieve meid is Pluisje. Pluisje is een Amerikaanse Staffordshire teef, geboren in december 2019. Ze werd afgestaan omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Ze leefde samen met 2 kleine hondjes, die ook bij ons een nieuwe thuis zoeken.

Karakter

Pluisje is een vriendelijke, lieve allemansvriendin! Ze is erg sociaal en heeft een open karakter. Ze is graag bij je en geniet van knuffels en aandacht. Het is wel een sterke meid! Alleen blijven is mogelijks een aandachtspunt. Ze is wel zindelijk.

Plaatsing

Pluisje is geen hyper-type hond. Ze gaat graag wandelen en heeft zeker dagelijks haar wandelingetje nodig. Ze kan perfect geplaatst worden in een thuis zonder hond of waar men al een hond heeft. Dan gebeurt er een matching in ons asiel. Ze kan met katten samenleven!

Pluisje is erg lief maar ook stevig en een beetje lomp in haar handelingen. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen die gewend zijn aan grote honden en hier respectvol mee omgaan zullen zeker een fijn maatje erbij krijgen! 

Pluisje kan niet geplaatst worden in een appartement zonder lift of waar veel trappen zijn. Een tuin is minder noodzakelijk maar wel fijn om lekker in te ontspannen bij mooi weer. 

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).