Pixie (75)

Geslacht:

Kattin 

Leeftijd:

Volwassen  – 03.2018

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240118

Achtergrond

Pixie werd afgestaan omdat ze zich al enkele keren agressief had opgesteld. Pixie is ondertussen 6 jaar.

Karakter

Pixie is eigenlijk een erg gezellige en vriendelijke kat. Dat werd ook beaamd door haar vroegere baasje. Helaas was het ook al enkele keren voorgevallen dat Pixie zich agressief gedroeg en dat gebeurde dan vooral wanneer ze zich opeens verschrok. Kan je dan echt stellen dan Pixie agressief is? Wij denken van niet. We denken eerder dat Pixie een vrij onzekere kat is die, net zoals andere katten trouwens, niet om kan met onverwachte gebeurtenissen en zeker niet met plotse, harde geluiden. Pixie leefde voornamelijk in huis, maar ook hier gaf haar vroeger baasje aan dat een tuin waarschijnlijk beter voor haar zou zijn. 

Plaatsing

Pixie is een katje met een sterke persoonlijkheid die soms weinig zachtzinnig laat merken wanneer het haar niet zint. We plaatsen Pixie dan ook liever niet met kleine kinderen maar wel in een gezin waar men al wat ervaring heeft in het soms wat mysterieuze karakter van een kat en waar men dat vooral respecteert.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).