Pim

Sexe:

Kater 

Leeftijd:

Volwassen -07.2015

Status:

Ter adoptie 

Dossier:

220240114

Achtergrond

MYM – Spion

Pim werd aan ons afgestaan omdat hij ook na een lange tijd nog erg bang bleef.

Karakter

Pim is inderdaad erg bang. Hij is een echte spion die  voorlopig niet in zijn kaarten laat kijken. Hij is zeker niet agressief, maar gewoon erg bang. Sommige poezen hebben wel ettelijke maanden nodig alvorens ze het gevoel krijgen dat alles en iedereen OK is. Het probleem is soms dat wij hun een handje proberen te helpen door voortdurend in hun buurt te willen zijn, terwijl net dat de grootste angsthazen nog meer afschrikt. Pim is een katje dat hoog en op veilige afstand de dingen moet kunnen observeren. Daarbij is het belangrijk dat hij hiervoor de nodige tijd krijgt. 

Plaatsing

We zoeken dan ook echt een thuis waar de mensen al wat ervaring hebben met erg verlegen katjes en ook niet teveel van hen verwachten. Pim is tot nu toe niet buiten geweest. Het is dan ook belangrijk dat als hij dat na een tijdje zou kunnen, dat het in een erg rustige en veilige omgeving gebeurt. Pim heeft geen problemen met de andere katten in de ren. Hij gedraagt zich eerder afzijdig ten opzichte van hen.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).