Noor

Sexe:

Kattin

Leeftijd:

Maart 2022

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220230844

Achtergrond

Hoewel Noor via het zwerfkattenproject werd binnengebracht, zijn we ervan overtuigd dat ze ooit een thuis heeft gekend.

Karakter

Deze jonge kattin is in het begin eerder wat verlegen maar eens ze je kent zal ze snel je beste vriendin zijn. Vermits ze speciale voeding dient te krijgen, is het beter dat ze alleen is – hoewel ze andere katten tolereert. Het is door de voeding ook beter dat ze binnen blijft.

Verzorging

Jammer genoeg komt suikerziekte of diabetes ook voor voor bij dieren. Een goede verzorging en opvolging is dan ook absoluut noodzakelijk. Noor krijgt aangepaste voeding en daarnaast is het ook erg belangrijk dat ze op vaste tijdstippen insuline toegediend krijgt. Noor laat dit gelukkig heel goed toe.

Plaatsing

We beseffen maar al te goed dat het geen gemakkelijke opgave zal zijn om voor deze lieve meid een nieuwe thuis te vinden. Ging het alleen om haar karakter dan was Noor waarschijnlijk al verschillende malen geplaatst, maar we zoeken dit keer ook een thuis waar Noor, als diabeet, zorgvuldig zal worden opgevolgd.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).