Nina

Sexe:

Teef

Ras:

Schipperke

Leeftijd:

Volwassen

Dossier:

120240168

Achtergrond

Dit is Nina! Nina is een Schipperke (6kg). Ze werd gevonden en niet meer opgehaald. Ze werd geboren in 2021. 

Karakter

We kennen Nina als een kleine racket. Een Schipperke is het kleinste herdershondenras ter wereld en heeft dus wel wat temperament en energie. Ze ziet er klein en fluffy uit maar is geen stilzittende schoothond. Ze zal dus eerst wel afwachtend en waaks zijn, maar na een kleine kennismaking wordt het een hele aanhankelijke meid! Zoals je op de foto’s kan zien, houdt ze van aandacht en knuffels. Het is een energieke meid en heeft dus zeker voldoende activiteit nodig. Een goed omheinde tuin is ideaal om in te ravotten en ze heeft zeker dagelijks haar wandelingen nodig. Momenteel wandelt ze nog overal naartoe en kan je makkelijk over haar vallen. Hiermee zijn we aan de slag. Ze reageert goed op positieve training en doet graag iets voor een voertje. 

Plaatsing

Nina is een pittig dametje. We plaatsen haar waar ze het rijk voor haar alleen heeft of waar ze haar energie kan delen in spel met een grote, stabiele reu. Haar grote persoonlijkheid zal hier zeker blij mee zijn! Een goed omheind tuintje is zeker nodig zodat ze tussendoor fijn en vrij kan ravotten.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zeker mee komen kennismaken! 

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).