Mo

Sexe:

Reu

Ras:

Teckel

Leeftijd:

Volwassen

Dossier:

120240177

Achtergrond

Dit knappe mannetje is Mo. Mo is een teckel reu, geboren in juli 2016. Hij kwam samen met zijn maatje ‘Indy’ bij ons terecht na een scheiding. Ze leefden samen met hun tweetjes mee in huis. Hij leefde ook samen met een kat.

Karakter

Mo is een lief maar timide hondje. Na een rustige kennismaking bloeit hij stilletjes open. Hij is lief, vriendelijk en zachtaardig maar vindt het bij ons nogal spannend allemaal. Hij houdt ervan om te wandelen. Andere honden negeert hij. 

Hij is zindelijk. Hij vindt alleen blijven wat moeilijk maar heeft wel veel steun van z’n maatje. 

Plaatsing

Mo wordt bij voorkeur geplaatst in een thuis met een teefje. Hij kan natuurlijk ook samen met zijn maatje Indy geplaatst worden!! 

Hij leefde eerder ook samen met een kat.

Door zijn zachte karakter kan hij ook geplaatst worden bij kinderen. Dit kent hij ook. Maar omdat hij toch een beetje timide is, plaatsen we hem eerder bij wat grotere, rustigere kinderen.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).