Misu

Geslacht:

Kater

Leeftijd:

2017

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240201

Achtergrond

Misu is een kat die aanvankelijk alleen binnen leefde. Hij werd naar het asiel gebracht door zijn eigenares vanwege de komst van een nieuwe partner en zijn hond, wat Misu zoveel stress bezorgde dat hij overal in huis zijn behoefte begon te doen. Deze stressvolle situatie leidde ertoe dat Misu zijn veilige plek verloor en noodgedwongen naar het asiel moest verhuizen.

Karakter

De eerste dagen in het asiel waren erg moeilijk voor Misu. Hij was zo angstig dat hij uit angst poepte als iemand in zijn buurt kwam. Echter, na verloop van tijd begon hij meer vertrouwen te krijgen in zijn nieuwe omgeving. Dankzij de zorg en aandacht van de asielmedewerkers is hij gestopt met zijn behoefte buiten de kattenbak te doen. Tegenwoordig toont Misu zijn ware aard: hij is een hele lieve kat die rust waardeert. Wanneer de sfeer rustig is en hij wordt geroepen, komt hij snel naar zijn verzorgers toe om affectie te vragen. Misu is een zachtaardige kat die geniet van rust en aandacht. Hij zoekt graag het gezelschap van mensen op, vooral wanneer hij zich veilig voelt.

Plaatsing

Hij gedijt het beste in een kalme en stabiele omgeving waar hij zich veilig kan voelen en zich op zijn eigen tempo kan aanpassen. Het is belangrijk dat hij veilig naar buiten kan. Een veilige tuin of een rustige buurt waar hij vrij kan rondlopen zonder zich bedreigd te voelen is ideaal. Misu kan samenleven met andere katten en kinderen, mits het huis rustig is en er begrip is voor zijn behoefte aan een veilige plek waar hij zich kan terugtrekken als hij zich onzeker voelt. Honden veroorzaken te veel stress voor Misu, dus een huishouden zonder honden is een must.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).