Minouch

Geslacht:

Kattin

Leeftijd:

2018

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240140

Achtergrond

Minouch werd naar het asiel gebracht vanwege een vermeende allergie van een familielid. De persoon die haar bracht was een familielid en kon niet veel informatie over Minouch geven.

Karakter

Minouch is een gezellige en actieve kat die dol is op menselijk gezelschap. Ze houdt van spelen, knuffelen en het verkennen van haar omgeving. Als het op mensen aankomt, is ze ontzettend sociaal en geniet ze van elke vorm van aandacht en interactie. 

Plaatsing

Echter, de aanwezigheid van andere katten bezorgt haar veel stress en ongemak, wat haar welzijn negatief beïnvloedt. Daarom zoekt Minouch nu een nieuw thuis waar ze de enige kat is en waar geen andere dieren of kleine kinderen zijn die haar kunnen overstimuleren. Ze heeft een gezin nodig dat haar onverdeelde aandacht en liefde kan geven. Met een beetje geduld en veel genegenheid zal Minouch zich snel aanpassen en uitgroeien tot een loyale en liefdevolle metgezel.
 
Minouch heeft altijd binnen gewoond, dus zij kan in een flat of een huis zonder tuin leven.
 

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).