Luci

Geslacht:

Kattin

Leeftijd:

2022

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240178

Achtergrond

Luci werd gevonden in de tuin van een vrijwilligster uit het asiel en meegenomen naar het asiel aangezien zij heel tam was.

Karakter

Luci is een jonge en actieve kat die houdt van spelen en ontdekken. Haar tijd als zwerfkat heeft haar geleerd om zelfstandig te zijn, maar ze geniet ook van menselijk gezelschap. Hoewel ze wat tijd nodig heeft om mensen volledig te vertrouwen, laat ze snel haar lieve en aanhankelijke kant zien zodra ze zich op haar gemak voelt. Ondanks haar avontuurlijke verleden als zwerfkat, heeft Luci zich ontwikkeld tot een gezellige en vriendelijke kattin.

Plaatsing

In het asiel tolereert Luci andere katten, maar ze zoekt geen actief contact met hen. Ze kan in een huis met andere katten wonen, mits ze de ruimte krijgt om zich terug te trekken wanneer ze dat wil. Luci kan goed samenleven met kinderen ouder dan 10 jaar, die begrijpen hoe ze respectvol met katten moeten omgaan. Een huis met een veilige tuin of een omgeving waar ze veilig naar buiten kan, is ideaal voor haar. Het is onbekend hoe Luci met honden omgaat, dus een rustige en voorzichtige introductie is aan te raden als er honden in huis zijn.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).