Lieke

Geslacht:

Kattin

Leeftijd:

Volwassen  – 05.2023

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240147

Achtergrond

Lieke werd gevonden door één van onze vrijwilligers en naar het asiel gebracht. Lieke is ondertussen iets meer dan een jaar. Al vlug bleek dat Lieke doof was en een zwerversleven zou haar dan ook snel fataal geworden zijn.

Karakter

Lieke is een jong en energiek katje. Ze is speels maar ook best aanhankelijk. Vermits ze doof is, hoort ze natuurlijk ook niet het geluid van haar gemiauw. Lieke lijkt vooral te miauwen als ze aandacht zoekt. De decibels die ze daarbij produceert zijn toch wel om rekening mee te houden want niet elke buur of huisgenoot is hiermee opgezet. Bovendien is Lieke soms wat te hevig in haar spel. Agressief is ze daarbij nooit, en het is vooral belangrijk dat je haar hierbij leert kennen.

Plaatsing

We zoeken voor Lieke een thuis waar ze haar energie volop kwijt kan, waar haar geproduceerde decibels geaccepteerd worden en waar ze ook op een veilige en beschutte manier buiten zal kunnen. Aangezien Lieke doof is, is het belangrijk dat ze daarbij nooit op straat zal kunnen.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).