Levi

Geslacht:

Kater

Leeftijd:

2022

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240179

Achtergrond

Levi kwam naar het asiel via het zwerfkattenproject en heeft inmiddels zijn plek gevonden als assistent bij de Meet Your Match (MYM) test, waar hij helpt bij het matchen van katten met potentiële adoptanten. 

Karakter

Levi is een rustige en vriendelijke kat die graag geaaid wordt door mensen. Zijn zachte en geduldige karakter maakt hem een ideale metgezel voor vrijwel iedereen. Wat Levi echt bijzonder maakt, is zijn respectvolle houding tegenover andere katten. Hij verdraagt hun aanwezigheid goed en veroorzaakt geen problemen.

Plaatsing

Levi zou gelukkig zijn in een huis waar hij veilig naar buiten kan om zijn avontuurlijke kant te ontdekken en te genieten van de frisse lucht.
Levi kan ook goed samenleven met kinderen, wat hem een uitstekende keuze maakt voor gezinnen. Hoewel hij nog geen ervaring heeft met honden, denken we dat hij, gezien zijn zachtaardige persoonlijkheid, na een goede introductie ook met honden zou kunnen samenleven.
 

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).