Kenzo

Sexe:

Reu

Ras:

Mechelse Herder

Leeftijd:

Volwassen

Status:

Ter adoptie

Dossier:

120230245

Achtergrond

Deze Mechelse herder reu is Kenzo. Kenzo werd geboren in juni 2021 en kwam bij ons terecht na een inbeslagname. Hij was helemaal de kluts kwijt en was wel een hoopje ellende. Het asiel bezorgde hem dan ook nog eens veel stress waardoor hij moeilijk toegankelijk was. Enige tijd geleden kon hij gelukkig terecht in een pleeggezin. Hier bloeide hij in een sneltempo open!

Karakter

Kenzo is een zachte, mensgerichte hond. Over z’n verleden is niet veel gekend en het leven in huis is nieuw voor hem. Het is een slimme en sterke kerel. Zijn grote werkpunt is dan ook z’n kracht aan de leiband. Kenzo is een fijne hond voor de liefhebbers!

Plaatsing

Kenzo moet het leven in huis nog leren kennen. Momenteel kan hij goed alleen blijven in een grote, overdekte ren met het nodige comfort. We zoeken een thuis waar hij deel mag uitmaken van het gezin en waar hij een zachte maar ook consequente opvoeding krijgt. 

Hij kan perfect geplaatst worden in een thuis zonder andere hond of waar men al een grote, stabiele volwassen teef heeft.

Hij heeft zeker nood aan voldoende fysieke activiteit en zal zeker genieten van een goed omheinde tuin. Hier kan hij genieten van de nodige vrijheid, snuffelmogelijkheden en ontspanning!

Voor kleine kinderen is hij te onstuimig en te onzeker. Grotere kinderen die gewend zijn aan dit type hond, met de nodige sturing en ervaring van de ouders, zijn zeker welkom om kennis te maken. 

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).