Indy

Sexe:

Teef

Ras:

Teckel

Leeftijd:

Volwassen

Dossier:

120240178

Achtergrond

Dit knappe meisje is Indy. Indy is een teckel teefje, geboren in december 2016. Ze kwam samen met haar maatje ‘Mo’ bij ons terecht na een scheiding. Ze leefde samen met hun tweetjes mee in huis. Ze leefde ook samen met een kat. 

Karakter

Indy is een lief hondje. In het begin is ze een beetje timide, maar na een rustige kennismaking bloeit ze al snel open. Ze is aangenaam, lief, vriendelijk en zachtaardig. Ze houdt ervan om te wandelen. Andere honden negeert ze. 

Ze is zindelijk en kon eventjes alleen blijven in huis. 

Plaatsing

Indy kan geplaatst worden in een thuis zonder andere hond of waar men al een reu heeft. Ze kan natuurlijk ook samen met haar maatje Mo geplaatst worden!! 

Ze leefde eerder ook samen met een kat.

Door haar zachte karakter kan ze ook geplaatst worden bij kinderen. Dit kent ze ook. Maar omdat ze toch een beetje timide is, plaatsen we haar eerder bij wat grotere, rustigere kinderen. 

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).