Havana

Geslacht:

Kattin

Leeftijd:

2014

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240056

Achtergrond

Havana komt uit een inbeslagname waarbij meer dan 30 katten in zeer slechte gezondheid werden gered. Ze heeft chronische niesziekte.

Karakter

Havana is een oudere kat die vanwege haar moeilijke verleden veel geduld en tijd nodig heeft om vertrouwen te krijgen. Ze heeft een zachtaardige benadering nodig en iemand die haar begrijpt en de tijd neemt om haar op haar gemak te stellen. Haar angst en onzekerheid kunnen zich uiten in schuw gedrag, en het kan even duren voordat ze zich durft te laten zien en comfortabel voelt in haar nieuwe omgeving.

Plaatsing

Havana heeft een liefdevolle eigenaar nodig die haar met geduld en begrip benadert. Met de juiste zorg en aandacht kan ze zich ontwikkelen tot een loyale en aanhankelijke metgezel. Haar verleden mag dan moeilijk zijn geweest, maar met een beetje hulp kan ze een mooie toekomst tegemoet gaan.
 
Havana heeft een rustige en stabiele omgeving nodig zonder te veel prikkels. Een kindervrij huis is daarom het beste voor haar welzijn. Havana kan samenleven met andere katten.
 

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).