Cosmo

Sexe:

Kater 

Leeftijd:

Volwassen  – 09.2022

Status:

Ter adoptie 

Dossier:

220240015

Achtergrond

Cosmo werd afgestaan omdat het niet ging met de andere katten. Uit frustratie plaste hij daardoor al eens naast de kattenbak. Cosmo is nog een jonge snaak.

Karakter

Cosmo lijkt zich enerzijds wat afzijdig te houden, maar toch komt hij je graag begroeten wanneer je de ren binnenkomt. Zijn grootste probleem of meer bepaald bron van frustratie is de aanwezigheid van de andere katten. Dat blijkt ook uit de verhalen van zijn vorig baasje. Zonder de andere katten in de buurt is Cosmo een lieve en gezellige kater, maar wanneer de andere katten verschijnen, blijft Cosmo liever op zijn veilig plekje liggen. Cosmo is, zoals gezegd, een jonge kat en jonge katten zijn normaal gezien erg speels en actief, maar ook hier uit zich dat pas  als er geen andere katten in de buurt zijn. Met oudere kinderen heeft Cosmo helemaal geen probleem.

Plaatsing

Het plaatje is dan ook vrij duidelijk. We zoeken voor Cosmo een thuis zonder andere katten in de buurt, een plaats waar hij volledig zichzelf kan zijn, en waar hij natuurlijk na een tijdje ook veilig buiten zal kunnen.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).