Callie (FIV+)

Sexe:

Kattin

Leeftijd:

Volwassen – 02.2022

Status:

Ter adoptie 

Dossier:

220240072

Achtergrond

Callie  kwam samen met 33 andere soortgenootjes na een inbeslagname bij ons terecht. Ze leefden in erbarmelijke omstandigheden. Vele poezen hadden last van niesziekte, en van zwaar ontstoken oogjes.

Karakter

Callie is eerder wat teruggetrokken. Het lijkt wel of ze haar voorgeschiedenis nog niet heeft verteerd. Waarschijnlijk zal ze wel altijd op haar hoede blijven. Callie is nog een jong katje van enkele jaren oud. 

Verzorging

In een afgesloten ruimte waar veel katten gedwongen moeten samenleven moet er maar eentje besmet zijn met het aidsvirus en dan heb je al snel een hele groep die besmet wordt. Helaas is dit ook het geval bij Callie. Heel wat katten en dit keer vooral kattinnetjes geraakten besmet. Kattenaids is enkel besmettelijk naar andere katten toe. Mits een goede verzorging en een stressvrije omgeving kunnen deze katjes nog een lang en leuk leven leiden, maar hun immuunsysteem blijft natuurlijk wel aangetast. Het belangrijkste is dat ze niet in contact kunnen komen met andere, gezonde katten. 

Plaatsing

Voor Callie zijn we echt wel op zoek naar een rustige thuis, zonder de drukte van kleine kinderen of al te luidruchtige honden. Een thuis waar Callie al de tijd en vooral het geduld krijgt om te wennen aan een nieuwe en leuke omgeving, een thuis waar er niet teveel van haar verwacht wordt. Callie heeft geen probleem met haar andere lotgenootjes en het zou een goed idee zijn mocht zij samen met een iets dapperder gezel naar haar nieuwe thuis kunnen vertrekken. Daarbij zou het super zijn, mocht Callie in een afgesloten ruimte buiten kunnen.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).