Boy

Sexe:

Reu

Ras:

Teckel

Leeftijd:

Volwassen

Dossier:

120240109

Achtergrond

Deze lieve jongen is Boy, een teckel reutje geboren in februari 2018. Hij werd bij ons afgestaan omwille van een verhuis. Bij zijn aankomst was Boy erg onder de indruk, hij lijkt nog niet veel van de wereld gezien te hebben. We stelden helaas ook wat medische problemen vast bij Boy. Zo was hij te dik – Maar inmiddels al heel wat kwijt! – en ontdekten we dat zijn blaas vol zat met stenen. Hij werd geopereerd. Nu gaat het weer goed met Boy, maar toekomstige baasjes moeten er rekening mee houden dat Boy halfjaarlijks een echo nodig zal hebben en mogelijks ook toekomstige operaties. Daarnaast krijgt hij een speciaal dieet waar hij zich strikt aan moet houden.

Karakter

Boy was aanvankelijk redelijk timide en angstig maar dat was ook niet gek gezien zijn medische problemen. Nu deze opgelost zijn is hij een vrolijke jongen. Hij is erg graag bij z’n mensen en krijgt graag alle aandacht. Hij is zindelijk in huis, maar durft af en toe uit enthousiasme of blijdschap wat druppeltjes te verliezen.

Verzorging

Z’n medische toestand vergt zeker opvolging. 

Plaatsing

Voor Boy zoeken we gemotiveerde baasjes die ook rekening houden met de medische zorg die Boy zal blijven hebben. Katten zijn niet zijn ding. Hij kan geplaatst worden waar men geen andere hond heeft, een match met een leuk teefje lijkt ons ook niet uitgesloten. Een tuin is fijn voor Boy om zijn energie in kwijt te kunnen en goed op gewicht te blijven, maar geen must zolang Boy zijn dagelijkse beweging krijgt!

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).