Atlas (FIV+)

Geslacht:

Kater 

Leeftijd:

Volwassen – 05.2023

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240217

Achtergrond

MYM – Stille liefde

Atlas is nog een jonge snaak van ongeveer 1 jaar oud. Atlas is een vondeling.

Karakter

Atlas is een rustige en aangename kat die eerst wat verlegen op de achtergrond blijft maar toch al vrij snel contact met je zoekt. We kennen zijn voorgeschiedenis niet, maar ergens in zijn nog korte leventje heeft hij helaas het aidsvirus opgelopen. Daar merk je nog helemaal niets van maar het is natuurlijk wel zo dat dit virus een groot effect kan hebben op zijn immuniteitssysteem. Zoals gezegd, laat Atlas het niet aan zijn hart komen. het enige dat hij wil is een leuke thuis waar hij de aandacht en liefde krijgt die hij verdient.

Plaatsing

Atlas is vrij verlegen en zal dus wel eventjes tijd nodig hebben om aan de nieuwe situatie te wennen. Atlas is nog een erg jonge kat die zeker nog “in” is voor het nodige entertainment, iets dat de relatie met zijn toekomstige huisgenootjes alleen maar kan bevorderen. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat Atlas niet of enkel in een afgesloten ruimte buiten zal kunnen om er zeker van te zijn dat hij geen andere katten kan besmetten.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).