Aphrodite

Sexe:

Kattin

Leeftijd:

Volwassen  – 07.2021

Status:

Ter adoptie 

Dossier:

220211261

Achtergrond

Toen Aphrodite bij ons binnenkwam zag ze er toch wel wat onderkomen uit. Ondertussen ziet ze er heel wat beter uit. Aphrodite is ongeveer 3 jaar. Helaas is ze ondertussen ook één van de langzittertjes.

Karakter

Aphrodite is een rustig maar ook erg verlegen katje. Ze heeft bijna letterlijk een steuntje in de rug nodig van één van de andere katten in de ren opdat ze zich door ons laat aaien. Drukte is echt niets voor haar.

Plaatsing

We zoeken dan ook een rustige thuis zonder de drukte van kinderen of al te rumoerige honden. Een thuis waar ze eventueel met één van haar maatjes uit de ren naartoe kan, maar zeker een thuis waar nog minstens een andere, sociale en rustige kat aanwezig is die voor de nodige duwtjes in de rug kan zorgen. Daarbij is het belangrijk dat niets hoeft en ze vooral zichzelf kan zijn. Tenslotte zal dit ook een plaats zijn, waar ze na een tijdje buiten zal kunnen.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).