Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Sam

Deze kleine man is Sam. Sam werd samen met z'n maatje Sky langs een drukke weg gevonden. Ze waren beide enorm van de kaart. Hun geboortedatum wordt geschat op juni 2016. Hij is nog erg jong dus.

Sam is een kruising. We weten niet goed met welk ras. We zien er een beetje Jack Russell in, Shiba Inu,... We zullen het nooit zeker weten. 

Volgens ons leefden Sam en Sky ergens in een tuin waar ze amper menselijk contact hadden. Dat lijkt ons de enige verklaring voor hun enorme angst die ze in het begin in het asiel hadden.

Vooral Sam is van nature een onzekere hond, die wellicht geen mooi leven heeft gehad. Tegenover vreemde mensen kan hij angstig reageren, maar hij is dol op zijn vertrouwenspersonen (zie filmpje), dan bloeit hij open. Hij houdt dan van niets liever dan op 't schootje liggen en gekriebeld te worden. Zalige vriend! 

We zoeken daarom geduldige mensen die hem de tijd geven om het leven in huis te leren kennen en die veel toezicht houden zodat hij het binnenhuisleven kan leren. Z'n broertje doet het al geruime tijd prima bij z'n adoptiegezin. Sam kan het ook! 

Eens we met hem buiten het asiel zijn geniet hij van een wandeling en zoekt zelfs aaitjes op. Hij schrikt wel eens van wat er om hem heen gebeurt. Hij moet nog erg veel leren maar met veel geduld en de nodige begeleiding zal dit zeker lukken!

Tijdens z'n wandelingen lijkt hij ons ook zindelijk. Hij zal hier in huis nog wat in gestuurd moeten worden maar dit kan zeker lukken.

Omdat hij zo onzeker is, plaatsen we hem ENKEL in een thuis waar al een stabiele teef is. Van grote teven is hij echter wel van onder de indruk... Een kleiner formaatje is geen probleem. Hier heeft hij veel steun aan. Hij bloeit echt open met een lieve meid aan z'n zijde. 

Kan jij hem de stabiele thuis geven met de aandacht die hij verdient?

Meer in deze categorie: « Gus

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour