Sien

Geslacht:

Kattin

Leeftijd:

01/08/2023

Status:

Ter adoptie

Dossier:

220240342

Achtergrond

Sien werd samen met haar vijf kittens binnengebracht in het asiel. Kort hierna ging ze naar een pleeggezin waar ze als mama heel erg haar best heeft gedaan om deze vijf deugnieten groot te brengen, en dat is goed gelukt! Daarom is zij nu ook klaar om te vertrekken naar een liefdevolle thuis.

Karakter

Sien is een jonge en speelse kattin. Ze geniet erg van gezelschap en komt ook graag bij jou op schoot spinnen. Ze is een echte fletser, je kan haar overal en altijd aaien. Opgepakt worden vindt ze niet zo fijn, maar ze reageert hier niet agressief op.

Eens ze op haar gemak is, is Sien een zeer nieuwsgierige kat en volgt ze je maar al te graag. Met haar in huis heb je er echt een kameraad bij!

Aangezien er weinig bekend is over Sien’s achtergrond, is het onbekend hoe ze reageert op andere katten en honden of in andere onbekende situaties.

Plaatsing

Sien zit momenteel in een pleeggezin waar ze het moeilijk lijkt te hebben aangezien ze momenteel niet buiten kan gaan verkennen. We zoeken voor Sien dus een plekje waar ze na een tijdje veilig naar buiten kan gaan en zich volledig kan openbloeien.

*Deze kattin zit momenteel in een pleeggezin, niet in het asiel.

Enkel in België.

Checklist

Hartjes

It's a match!

Heb jij het gouden mandje voor deze viervoeter? Klik dan zeker op onderstaande knop en vul het formulier in. Op basis van enkele vragen, evalueren we of er een goede match is tussen jou en deze bewoner (of een andere bewoner in ons asiel).