Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Monia

Mijn Moniake, mijn Mamieke, 3 jaar geleden werd je mij aanbevolen. Je zat toen al 2 jaar in het asiel, niemand had interesse in jou omdat je agressief zou zijn (bijten en krabben).

 

Ik nam je mee, op hoop van zegen. En je bloeide open, er was geen sprake meer van bijten en krabben, alleen in het begin.

Je was al op leeftijd toen je bij mij kwam wonen (schatting 7 jaar) en ik nam me voor de laatste jaren van je leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Het werden 3 gelukkige jaren, al dacht ik dat het nog meer jaren zouden zijn.

 

Je was een zeer discrete kat, een echte schootkat. Je kloeg nooit, je was alleen agressief tegenover andere katten die in jouw territorium kwamen (“waar is de rosse?”).

 

De laatste maanden was je van een goed gezette poes veranderd in een slanke dame. Blijkbaar was er iets fout. De dierenarts dacht eerst dat het door een ontsteking in de keel was dat je minder at.

Tot deze woensdag. Je at en dronk helemaal niets meer en zelfs op mijn schoot komen zitten ging niet meer.

Donderdag naar de dierenarts, nachtje in de ziekenboeg en vrijdagavond de diagnose : nierfalen en pancreasontsteking. Hopeloos dus.

Ik heb je dan maar laten gaan, naar het kattenparadijs, samen met Dinake (mijn vorige kat, overleden in 2011) en alle andere katten.

 

Je bent vroeger dan verwacht heengegaan, maar ik troost me bij de gedachte dat de laatste 3 jaren bij mij waarschijnlijk de beste waren (je was namelijk als vondeling binnengebracht in het asiel) en dat je in alle rust bent heengegaan.

 

Het ga je goed in het kattenparadijs, Mamieke, ik zal je missen.

 

Je mama, Pascale Caudry

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour