Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Woz heeft het getroffen!

Hallo,
 
1 jaar geleden… Na anderhalve week van mailen, bellen kreeg ik bericht van jullie dat we eens mochten komen kijken naar Valentino (nu Woz).
We zochten namelijk nog een speelkameraadje voor ons kindje van 10.
Toen we Woz voor de eerste keer zagen, kregen we een hoopje ellende te zien, maar mijn reutje die ik mee had maakte mij duidelijk dat het helemaal goed ging komen, dat ik niet moest twijfelen en de sprong wagen.
Een beslissing waar we allemaal nog geen seconde spijt van gehad hebben. Ok hij was geen plug and play hond, maar hij is zo’n leuke hond geworden dat we hem nooit meer kwijt willen. Samen met ons ander reutje vormen ze een roedeltje waar iedereen van droomt om in huis te hebben. Nooit zijn er conflicten tussen hen, ze slapen samen, eten samen, gaan samen uit en komen samen thuis.
Als gedragstherapeute heb ik hem na enkele maanden ook kunnen inzetten om kinderen met heel erge angst voor honden te helpen. Maar ook om andere honden te helpen. Hij kan me op een subtiele manier zo duidelijk maken wat er met die hond scheelt dat ook wij een mooi team geworden zijn.
Om een lang verhaal kort te maken, Woz is een geschenk uit de hemel!!!
 

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour