Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Gitte

Met Gitte gaat het zeer goed, ze voelt zich beter en beter in ons gezin. De eerste dagen hebben we haar bijna niet gezien en ontdekte we zelf hoeveel verstopplaatsen we in ons living en keuken hadden.

We merkte alleen aan de kattenbak dat Gitte in ons huis was, we hebben haar toen een bandje met belletje aangedaan zodat we toch enig idee hadden waar ze was.
Haar lievelingsplekje was achter onze zetel, maar met veel geduld en aanhouden werd ons Gitte minder schuw. Nu loopt ze trots in ons huis rond, haar lievelingsplekje is nu de kattenpaal aan het raam, maar ook het dekentje in de zetel en af en toe 5 min op onze schoot. Ze komt elke avond om haar knuffels vragen en wordt dan ook door iedereen vertroeteld.

De tuin heeft ze ook al wat ontdekt, spijtig genoeg is het te slecht weer en bij regen steekt ze haar kopje even buiten maar de rest blijft binnen. Gelukkig hebben we een ruime woning en kan Gitte lekker spelen met haar speelgoed muis en speelgoed pluim.

Als we bezoek hebben is ze wel nog schuw, maar als ze merkt dat deze mensen haar met rust laten valt ze weer rustig in slaap. Ze is ook heel flink als wij werken zijn, ze mag vrij in de woning rond, alleen in de slaapkamers mag Gitte niet komen.
Tot nu toe heeft ze zich netjes gedragen als we niet thuis zijn. Ah Ja vliegen vangen doet ze als de beste (ze is er nu juist een aan het vangen) en dat is soms wel heel handig.

Dus zoals je kan lezen gaat het prima met Gitte en wij zijn super blij met haar.
Ik heb enkele foto's in bijlage, alleen vindt ze foto's maken niet zo fijn maar er zijn er toch enkele goed gelukt.

Inge Martens

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour