Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Openasieldag 2017

De jaarlijkse Openasieldag is naar goede gewoonte een dag waarop alle Limburgse asielen hun deuren openzetten voor het grote publiek. Dat was ook bij ons het geval. Op zondag 2 oktober 2016 zakten talrijke bezoekers van dichtbij en iets verder weg af naar het Truiens asiel om er kennis te maken met de bewoners en medewerkers.

Alle ingrediënten voor een gezellige zondagnamiddag waren aanwezig: lekkere drankjes, plantaardige cupcakes om van te smullen, verschillende verkoopstandjes, kindergrime, een leuk vragenparcours... en natuurlijk de dieren!

Wat stond er zoal het programma?

- Asielhonden op het podium
- Informatie voor potentiële vrijwilligers
- Prijsuitreiking vragenparcours

Je leest het goed, de asielhondjes kregen uitgebreid de kans om zich van hun beste kant te laten zien op het grote podium. De ene al iets zelfverzekerder dan de andere ;-). Joe, de kruising Jack Russel-herder die je rechts op de foto ziet, zie je hier zijn beste pootje voorzetten op de cat - excuseer, dog - walk! Joe is overigens nog altijd aan het wachten op een baasje.

Medewerkers van het asiel stonden paraat om kandidaat-adoptanten, die tijdens de Openasieldag hun hart verloren aan een hond of kat, bijkomende informatie en inlichtingen te geven. Ook voor kandidaat-vrijwilligers werden er infomomenten voorzien.

Met het vragenparcours, dat je doorheen het hele asiel loodste, konden bezoekers een prijs winnen. Hoe? Door simpelweg een woord te vormen met de letter die voor ieder juist antwoord stond. Aan het eind van de dag trok de onschuldige hand van onze presentator een deelnameformulier uit de urne - met daarop de naam van de gelukkige winnaar!

Die winnaar was Kim Bervoets, een inwoner uit Sint-Truiden. De prijs die ze in ontvangst mocht nemen? Een Bongobon, goed voor een overnachting in een hondvriendelijk hotel. Geniet ervan en stuur ons een kaartje, Kim!

Tot volgend jaar voor de 2017-editie van de Openasieldag!

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 5797
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour