Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Lotteke

MYM -> DIRECTEUR

Lotteke, we hadden haar leven heel anders voorgesteld toen ze als kitten een jaar geleden bij ons toekwam. Een klein prutske vechtend voor haar leven, enkele weken oud.... een weesje.... Maar het was een vechtertje... ze vocht en overwon.... en vond een nieuwe thuis... Alles ging goed tot we een tijdje terug Lotteke opnieuw zagen verschijnen in het asiel. Haar baasje deed afstand van Lotteke na 10 maanden omdat ze geen contact had met Lotteke.

Waar liep het destijds mis? Wat is de oorzaak? We kunnen vissen achter de mazen van het net....

Lotteke is nooit buiten geweest, nooit in contact geweest met andere dieren. Volgens haar baasje is het een brave kat, ze luistert naar haar naam, verstaat het woordje NEE, eet goed, speelt heel graag, doet niets stuk... Maar toch.... is er geen contact.

We kennen Lotteke in het asiel als een kat die op zichzelf gericht is, problemen heeft met de andere katten en zich daardoor niet goed voelt. Het is hoog tijd voor Lotteke om te vertrekken naar een nieuwe thuis. Liefst een thuis zonder andere katten, want dit is haar als kitten nooit bijgebracht, maar ondanks het feit dat ze altijd binnen heeft gezeten opteren we nu voor een thuis waar ze “veilig” buiten kan. Lotteke moet zich kunnen afreageren.

Het startschot in Lottekes leven verliep niet over rozen... Wie heeft er enige katten ervaring en heel veel dierenliefde, om Lotteke te laten thuis te voelen in een nieuw gezin. En vooral wie heeft het geduld en de tijd om Lotte weer gelukkig te maken. Ze verdient het!

K2016-0269

Meer in deze categorie: « Qutie Fritz »

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be