Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Tom

Qutie en Tom, Tom en Qutie....

Men spreekt hier over een dating! Een match tussen twee katten.

Twee katten die elkaar niet kenden tot enkele maanden geleden, ze kwamen elkaar tegen in dezelfde ren... liefde op het eerste zicht!

Het bestaat! Ook in de dierenwereld!

Het is een echt showspektakel om dit duo bezig te zien. We spreken hier over een “geliefd-verliefd” koppeltje. We opteren dan ook om beide katten SAMEN te plaatsen.

QUTIE!

In augustus 2017 werd ze binnengebracht als vondeling.

In oktober werd ze dan toch eindelijk geadopteerd! Jammer genoeg was dit niet de juiste thuis. De persoon die haar adopteerde gaf haar niet genoeg tijd om te wennen. Hierdoor werd ze heel bang en kroop ze in de kelder.

Qutie, haar naam zegt het zelf, is een echte schat! Als ze je even kent en ze weet dat je te vertrouwen bent overlaat ze je met knuffels en likjes. En ze verwacht dat natuurlijk ook heel wat aaitjes van jou. Qutie is geen schootkat, wat niet betekend dat ze zich niet laat oppakken.

TOM!

Veel weten we niet over deze jongen, hij is een vondeling. Tom zit al lang bij ons in het asiel, heel lang… Sinds 18 augustus 2016. Hij is momenteel dan ook de langst verblijvende in het dierenasiel. In het begin was Tom bang, wild, boos,… Hij liet zich nauwelijks zien. Maar stilletje aan veranderde hij van bang en boos naar lief en leuk. Bij de mensen die hij kent is hij een echte knuffelaar. Van lawaai, drukte en plotse bewegingen is hij nog steeds een beetje angstig. Hij wordt dus best niet geplaatst bij een te drukke thuis.

Uit de MYM test kwam Tom uit als spion. Dit betekend dat hij tijd nodig heeft. Veel tijd. Probeer hem niet te pushen want dat krijg je het tegenstelde effect. Een bange kat die zich niet meer laat zien. Maar geeft je hem de tijd dan krijg je de meest geweldige kat die je je kunt bedenken!

Dit leuke duo zoekt een thuis waar ze binnen en buiten kunnen! Dit zijn géén binnenhuiskatten!

Meer in deze categorie: « Diesel Qutie »

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

zooplus

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

inktpatronen